Login Svømmeskole

Find dit hold

Kalender

Vandpolo
Konkurrence
Svømmeskolen
Triathlon
Se hele kalenderen

Svøm Slagelse Korsør svømmeklub takker for støtten til vores sponsorer

Masters

SVØM Slagelse Korsør Masters er holdet for dig, der er blevet 25 år; men stadig har lyst til at svømme konkurrencesvømning.

Holdet består af en blanding af tidligere konkurrencesvømmere og seriøse motionister. Fælles for de to grupper er, at de ønsker at blive bedre, og deltage i sæsonens stævner. Vi deltager typisk i 2-3 stævner pr. sæson, så der skal påregnes sammen antal weekender til deltagelse f.eks. Danske Mesterskaber, Nordiske og Åbne Københavnske.

Holdet træner 3 gange om ugen. Minimum én af gangene er med træner på kanten, og de andre 2 er efter udleveret program med svømmende træner. Træningen består af en hel del teknik, en god del udholdenhed og nogen styrke/hurtighed. Fokus ligger på, altid at komme hele paletten rundt, og at få varieret stilarterne.

Holdet er et lukket hold, og der optages svømmer på grundlag af prøvetræning. Det er en forudsætning for at svømme på holdet, at du kan svømme min. 200m af alle 4 stilarter (fly, dog kun krav om min. 25-50m), og at du ønsker at træne og deltage i stævner.


Når alt det svømmepraktiske er sagt, så skal vi naturligvis også huske at fejre fødselsdage, jubilæer, børnebørn og alt hvad der kan være en undskyldning for, at få en god snak og en tår efter træningen.

Vel mødt - håber vi ses.

SVØM Slagelse Korsør

Kontakt til vores svømmeskoleleder
Camilla og Pernille Telefon: 40480563.
Telefontid tirsdag og fredag kl 10-14.